Home » De Eilandspoldertocht » Prestatiemedailles

Prestatiemedailles

Medailles Het is de doelstelling van het bestuur van de Stichting Kring Eilandspolder,dat de afbeelding op de medaille van iedere tocht verschillend zal zijn. Voor het ontwerp mag de ijsclub, die op dat moment aan de beurt is, een foto van een bezienswaardigheid, een bijzondere festiviteit of iets dergelijks inleveren.

Schaatstoerdiploma’s / Prestatiemedailles De KNSB (artikel 714) stelt aan deelnemers van officiële KNSB toertochten  toerdiploma’s beschikbaar. Bij 250 km wordt het bronzen, bij 1000 km het zilveren en bij 2500 km het gouden diploma uitgereikt. Toerschaatsers, die 5000 km hebben afgelegd, ontvangen een speciale herinnering. Voor het behalen van het vereiste aantal kilometers geldt geen tijdslimiet.  Deelnemers onder de 15 jaar die in totaal 100 km op officiële KNSB toertochten hebben geschaatst, kunnen het jeugd toerdiploma aanvragen.

Voor de aanvraag van een diploma dienen de deelnemerskaarten met het totaal van de te verreden kilometers aan het bondsbureau van de KNSB te worden gezonden. De aanvragers ontvangen de deelnemerskaarten retour samen met het KNSB toerdiploma, een verklaringsbewijs en een nota.