Home » De Eilandspoldertocht » Verklaring deelnemers eigen risico en verdere info

Verklaring deelnemers eigen risico en verdere info

Alle deelnemers verrijden de tocht op eigen risico.
Bij de inschrijving is een bord met deze tekst duidelijk zichtbaar geplaatst voor de deelnemers, evenals bij de stempelpost. Overigens staat op de startkaarten deze tekst ook vermeld.

KNSB schaatstoerkalender Zodra er toertochten kunnen worden gereden, wordt de KNSB Toertochtkalender gepubliceerd via:

  • www.knsb.nl
  • ANWB Wintersportlijn 0900-9623 (45ct/min)
  • NOS Teletekst pagina 434 /435

Internet Op de KNSB Internet site, www.KNSB.nl, staat een overzicht van de basisinformatie van de KNSB toertochten. Bovendien wordt per toertocht specifieke informatie gegeven, zoals parkeergelegenheid, landschap en bezienswaardigheden langs het traject. Tijdens een ijsperiode wordt op de site de toerkalender gepubliceerd. De informatie over de Eilandspolder schaatstoertocht is te vinden onder nummer NH11.

Schaatstoertocht Wijzer In deze gids staan per provincie de door de KNSB en Friesche IJsbond erkende toertochten vermeld. Bij iedere tocht is aangegeven welke afstand men kan rijden en waar men kan starten.
Bovendien zijn in het boekje een aantal nuttige tips ten aanzien van schaatsmateriaal en –kleding, schaatstochtrecepten, warming-up en cooling down opgenomen en worden vuistregels gegeven om schaatsen op natuurijs zo veilig mogelijk te maken.
De schaatstoertochtwijzer is gratis verkrijgbaar bij de ANWB-vestigingen en ANWB/VVV agentschappen.

Wil je snel zien waar je kunst schaatsen? Gebruik dan de app “Het ijs op”